További vélemények

Csodálatos termékeket kaptunk kézhez. Megbízhatóság, precizitás, igényesség. Mindenkinek ajánljuk a BK-Lasergravirt!
M. Dominik
(Kecskemét)
Nagyon szépen köszönöm a gyors munkáját, a kedvességet! Nagyon segítőkész és lelkiismeretes! Elmondhatatlanul hálás vagyok neki. Nagyon szépek a munkái! Rugalmas, bármi kérésem volt, meghallgatott és megoldást keresett, nem mondott nemet semmire. Emailben felvette velem a kapcsolatot, mindenről tájékoztatott. Nagyon ritka az ilyen kedves és segítőkész alkotó/eladó. Az elkészült fényképes gravírozott fa hűtőmágnesek nagyon szépek, tényleg azt kaptam, amit kértem. Különleges kéréssel fordultam hozzájuk, a mágnes hátuljára kértem feliratot, ami egyenesen zseniális lett! Sokkal jobb, mint amit elképzeltem. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
R. Zsuzsanna
(Badacsonytördemic)
Nagyon szép lett, időben elkészült, az eladó segítőkészsége maximális volt, teljes mértékben meg vagyok elégedve mind a termékkel, mind a hozzá állással mindennel!
N. Imréné
(Debrecen)
Igényes kivitelezés, nagyon szép beszúró, minőségi termék, nagyon kedves és rugalmas az eladó! Külön köszönet a kedvességéért!
K. Petra
(Budapest, XIII.)
Borzasztó hálásak vagyunk a készítőknek a folyamatos kapcsolattartásért és a csodás termékért! Igazán látszik, hogy szívvel-lélekkel dolgoznak!
S. Orsi
(Barbacs)
Gyorsan és precízen teljesítették a rendelést, kedves és figyelmes volt az eladó. Maximálisan elégedett vagyok!
R. Ingrid
(Budapest, XV.)
Pontosan azt kaptuk, amit rendeltünk, méghozzá csodaszép kivitelezésben; az eladó pedig kedvesen és rugalmasan kezelte az utolsó pillanatos rendelést!
L. Nikolett
(Győr)
Csodaszép virágboxok készültek az esküvőnkre az igényeink szerinti változtatással. Elégedett vagyok a munkával és a kommunikációval is.
Sz. Viktória
(Budapest, XIII.)
Gyönyörű termékek, gyors kiszállítás, kedvesség. Az elképzelésem felülmúlta! Mégegyszer hálásan köszönöm!
D. Viktória
(Pusztamonostor)
Sok helyen néztük ezt a típusú köszöntőajándékot, a Tiétek már a képeken is nagyon jól nézett ki, kiemelkedett a többi közül. És azt kell, hogy mondjam, élőben még szebb. Nagyon letisztult és mutatós! A csomagolás környezetbarát cellulóz!
Dr. F. Marianna
(Szeged)
Kedves segítőkész eladó, és teljesen megértőek is voltak bármi kérésem volt. Gyors kézbesítés és nagyszerű terméket kaptam. Biztos rendelek majd még a jövőben! 🙂
P. László
(Monor)
Nagyon gyors és segítőkész volt az ügyintézés, pedig sok volt az egyedi igényünk. Csodás kivitelezés:) Köszönjük!
J. Lili
(Székesfehérvár)
Gyönyörű kivitelezés, kiváló kapcsolattartás és gyors, precíz munka! A nagy napunkon fantasztikus köszönőajándék lesz a vendégek számára!
B. Tamara
(Szeged)
Már a fotón is nagyon megtetszett ez a termék, így alig vártuk, hogy kézbe vehessük. Nem csalódtuk, azt kaptuk, amit ígértek és maximálisan elégedettek vagyunk vele! Köszönjük szépen, örök emlék lesz az esküvőnkön!
Barbi és Miki
(Budapest III.)
Teljesen olyan mint a képeken, gyönyörű szépek, már nagyon várom, hogy átadhassam őket! A megrendelés pontosításánál is nagyon segítőkészek voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom 🙂
L. Enikő
(Budapest II.)
A kalapács fa dobozban egyedi felirattal tökéletesre sikerült. Páratlan sikert aratott, csak ajánlani tudom mindenkinek.
T. Tamás
(Debrecen)
A rendelt termék tökéletesen, elképzeléseim szerint érkezett meg. Az eladó nagyon segítőkész volt, segített a pontos szöveg megalkotásában is. Mindenkinek ajánlani tudom!
Sz. Tamara
(Szigetvár)
Nagyon szép, igényes termékeket kaptunk, melyek az ígért időn belül elkészültek. A kiszállítás is zökkenőmentes volt. Maximálisan elégedettek vagyunk. 🙂
F. Krisztina
(Kerepes)
Nagyon szépek a megrendelt termékek. Megbízható, segítőkész és kedves az eladó! Csak ajánlani tudom! Mégegyszer köszönjük szépen a csodás termékeket! 🙂
B. Balázs
(Dabas)
Minden rendben ment a rendeléssel kapcsolatban. A vendégkönyv gyönyörű lett, az eladó pedig nagyon kedves.
B. Bettina
(Budapest III.)
Maximálisan elégedett vagyok a termékkel. Nagyon szépen és igényesen megcsinálták minden részletét és az eladó is nagyon kedves volt. Jó választás volt.
B. Viktor
(Orosháza)
Tökéletesen kidolgozott termékeket kaptam. Gyönyörű forma, dizájn. Mindenkinek szívből ajánlom. A megajándékozottak nagyon örültek neki.
S. Zsuzsanna
(Szada)
Gyönyörűen elkészítve, alaposan és gondosan becsomagolva kaptam, tökéletes ajándék volt, csak ajánlani tudom ezt a kedves és segítőkész eladót!
N. Anett
(Tiszaföldvár)
Gyönyörű, rendkívül gondosan elkészített szívecske köszönőajándékokat kaptam. Látszik, hogy a készítő szíve-lelke benne van 🙂 Nagyon szép ajándékok lesznek a vendégeknek, örülni fognak neki. Hálás köszönet!
K. Judit
(Székesfehérvár)
Gyönyörű a doboz és a pendrive is, csak ajánlani tudom az eladót. Gyorsan kellett elkészíteni nagyobb mennyiséget, az eladó nagyon segítőkész volt.
P. Barna
(Szolnok)
Shopping Cart