Fizetés és szállítás

A termékek szállítási módjai

Cégünk igyekszik a csomagolási és postaköltségeket a minimálisra csökkenteni. Belföldre a csomagokat a FoxPost csomag automatába kérheti, az MPL csomagküldő szolgálat házhozszállítási módját vagy a személyes átvételt választhatja.

Külföldi szállítás esetén kérjük, érdeklődjön cégünknél az árakról és a szállítási lehetőségekről!

A FoxPost csomag automatába kérés esetén az automatába adást követő 2-3 munkanap múlva vehető át a csomag a megrendelő által megjelölt automatából. Az átvételhez szükséges kód a megrendelő által megadott telefonszámra érkezik SMS üzenetben.

A szolgáltatás költsége belföldre, a csomag méretétől függetlenül 1400 Ft.

Az MPL futárszolgálat vállalja, hogy a csomagot a feladást követő munkanapon kézbesíti. Az MPL által nyújtott szolgáltatási rendszer általános jellemzői:

Háztól – Házig szállítás minden címre

Belföldi szolgáltatás esetében kézbesítés a felvételt követő munkanapon munkaidőben (8-17 óráig) történik.

Sikertelen kézbesítés esetén ingyenes másodszori és harmadszori kézbesítési kísérlet.

A szolgáltatás költsége belföldre, a csomag méretétől függetlenül 2700 Ft.

Személyes áruátvétel

A szállítási költség abban az esetben teljesen megtakarítható, ha a megrendelő a csomagot a debreceni székhelyünkön (Berecz Károly, Debrecen, Baross Gábor utca 11.), munkaidőben és személyesen veszi át. Ilyen esetben a csomagra semmilyen szállítási költséget NEM számítunk fel. Ha ezt a megoldást választja, akkor az előzetes egyeztetés után (ami történhet e-mailben vagy telefonon) lehet a csomagért menni.

 

Csomagolási költség

Termékeinket egy megfelelő méretű bélelt borítékba vagy papírdobozba csomagoljuk. Csomagolási költséget nem számolunk fel. 

 

Szállítási határidők

A weboldalon szereplő termékek egyedileg készülnek a megrendelő igényei szerint, ezért állandóan nincsenek készleten. Átlagos esetben a megrendelt termékeket (banki átutalást követően) 4-10 munkanap alatt tudjuk elkészíteni, illetve sürgősségi felár ellenében 1-4 munkanap. A sürgősségi felár a megrendelt termék vételárának 30%-a. Technikai akadály esetén minden esetben tájékoztatjuk a megrendelőt a várható határidőkről.

Bizonyos termékek és nagyobb megrendelés esetén az elkészítési idő néhány napot hosszabbodhat. 

 

Fizetési mód

  • Átutalás

Ebben az esetben a megrendelést követően díjbekérő számlát küldünk Önnek, mely tartalmazza az átutaláshoz szükséges információkat. Az átutalás megérkezését követően, készítjük el a megrendelt terméket, majd gondoskodunk a választott szállítási módnak megfelelő szállításról. A csomag átvételekor nem kell fizetni.

Ha a díjbekérő kiküldésétől számított 3 napon belül nem teljesül a fizetés, a rendelést töröljük.

A rendelés elkészülte után email-ben küldjük ki az E-számlát.


Téves megrendelés

Amennyiben rendelését tévedésből adta le, azt a leadást követően e-mailben az info@bk-lasergravir.hu címen vagy a +36-30/259-0278 telefonszámon mihamarabb jelezze. A gyártás megkezdése után nincs módunk a rendelés törlésére. Amennyiben a rendelést az Ön által kért módon nem tudjuk az Ön által elvárt idő alatt teljesíteni (pl. több hetet kellene várni az adott termék gyártására), a rendelést következmények nélkül lemondhatja.

Csomagsérülés

Ha a csomag már az átvételkor észrevehetően sérülten érkezik, átveheti a csomagot, de mindenképpen kérjen sérülési jegyzőkönyvet!

Belső csomagsérülés

Ha a csomagon belül sérült a termék, kérjük, az átvételt követő 2 napon belül vedd fel a kapcsolatot velünk! Minden esetben kérünk olyan fotót, amin jól látható a sérülés. Ha a javításra nem tartasz igényt, és ezt alapos indokkal alátámasztod, az árat teljes mértékben visszafizetjük a fizetési móddal megegyező módon. Kérjük, mindig a rendelési számra hivatkozz!

Minőségi reklamáció

Ha a minőséggel nem vagy elégedett vagy valami gondod akadt a termékkel, arra is keresünk megoldást rövid időn belül. Küldd el nekünk e-mailben a tapasztalt problémát, hibát vagy hiányt és igyekszünk azt gyorsan orvosolni. Minőségellenőrzési folyamatunk nem sok hibát enged ki, de ha mégis ilyennel találkoznál, azért helyt állunk és kicseréljük.

Elállási jog

A Megrendelőt nem illeti meg az elállási jog olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a Megrendelő utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állított elő a Szolgáltató, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a Vásárló személyére szabtak.

A bk-lasergravir kizárólag egyedi megrendelés alapján készít, gravíroz és állít össze megrendeléseket, amelyet egyértelműen minden esetben a vásárló személyére szab, annak utasításai, megrendelése alapján.

Shopping Cart